MCP67 ISA BRIDGE DRIVER DOWNLOAD

I have no sound with kubuntu 9. I am on a HP-pavillion dv laptop. As a result this bug is being closed. Please let us know your results. Raymond superquad-vortex2 wrote on

Uploader: Gugrel
Date Added: 19 January 2015
File Size: 14.3 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 92068
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Can you try with the latest mcp76 release of Ubuntu? This bug affects 2 people. It will automatically gather and attach updated debug information to this report.

MCP67 ISA Bridge PCI Drivers – Download Device Drivers – –

You are not directly subscribed to this bug’s notifications. This bug report was marked as Incomplete and has not had any updated comments for quite some time. Also I just got done checking any physical cable connections that had anything to do with audio that I could find from this link:.

Other bug subscribers Subscribe someone else. Please also run the following command in a terminal and report back with the output.

Recent Drivers  G45 MDHA32DB DRIVER DOWNLOAD

Mcp67 Isa Bridge Nvidia Sterowniki Vista

To post a comment you must log in. I am using Ubuntu Changed in linux Ubuntu: Luke, neither of those commands gave me any output at all from the terminal.

Hi Keith, This bug was reported a while ago and there hasn’t been any activity in it recently. Broadcom Corporation BCM Installed on 67 days ago InstallationMedia: I will be interested to see if that works for me. I only have a “dummy output” listed in the sound menu.

Is this symptom reproducible after you install linux-backports -modules- alsa-karmic- generic and reboot? Once you’ve tested the upstream kernel, please remove the ‘needs- upstream- testing’ tag. In the meantime, the link to the sound driver patch for the dv was interesting, but how do use that?

Bug#635573: lspci output

Please get a log from PulseAudio as outlined at https: You need to log in to change this bug’s status. No upgrade log present probably fresh mc67 dmi. You need to log in to change this bug’s status. I then did a fresh install of Ubuntu As a result this bug is being closed. I will do that. I am on a HP-pavillion dv laptop. Luke Yelavich themuso wrote on This bug affects 1 person.

Recent Drivers  PCI VEN 1131&DEV 7130 TREIBER WINDOWS 10

After reboot I get this when trying to start alsamixer: Other bug subscribers Subscribe someone else. Email me about changes to this bug report. Comment on this change optional.

There is absolutely no sound. Comment on this change optional.